Συμβουλευτική Πολιτικών Μηχανικών

Εξοικονομώ
Αυτονομώ

  • 100% Δωρεάν
  • Άμεση Απάντηση
  • Εξειδικευμένη εμπειρία

Μπορείς να ενημερωθείς σχετικά το πρόγραμμα “εξοικονομώ κατ οίκον” και κατόπιν ελέγχου αυτοψίας να πάρεις και εσύ τη δική σου προσφορά για την ιδιοκτησία σου. Εξοικονομώ κατ οίκον Θεσσαλονίκη ΙΙ

Τι επιλογές έχω με την ένταξη μου στο Εξοικονομώ κατ οίκον

Thermomonosi Eksoikonomw kati oikon Thessaloniki

Θερμομόνωση

Μέσα από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄ οίκον μπορείτε να θερμομονώσετε το κέλυφος ή την οροφή του σπιτιού σας.

koufwmata exoikonomo kat oikon thessaloniki

Κουφώματα

Μέσα από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄ οίκον μπορείτε να αλλάξετε τα κουφώματα στο σπίτι σας, με νέα PVC ή Αλουμινίου.

levitas exoikonomo kat oikon Thessaloniki

Θέρμανση - Ψύξη

Μέσα από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄ οίκον μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού σας.

Πως λειτουργεί το site

exoikonomo kat oikon thessaloniki aitisi

Επικοινώνησε με το τμήμα των μηχανικών του site εξοικονομώ κατ οίκον Θεσσαλονίκη συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας “Προσφορά” στο πάνω μέρος της σελίδας.

exoikonomo kat oikon thessaloniki autopsia

Ένας εκ των μηχανικών του site θα επικοινωνήσει μαζί σας σε άμεσο χρόνο έτσι ώστε να κανονίσετε μία αυτοψία στο σπίτι ενδιαφέροντος.

exoikonomo kat oikon 3 thessaloniki prosfora

Τέλος, μετά τη συλλογή το δεδομένων και σε συνέχεια την επεξεργασίας τους από τον μηχανικό θα λάβετε την αναλυτική προσφορά σας.

Όλα τα νέα του εξοικονομώ σε ένα μόνο blog

eksoikonomo kat oikon thessaloniki blog

Ενημερώσου για όλες τις εξελίξεις

Στο blog που φιλοξενεί το site μας "exoikonomo kat oikon thessaloniki" μπορείς να ενημερωθείς πλήρως για όλα τα νέα περί του προγράμματος κάνοντας ένα click εδώ.

Τρέχον πρόγραμμα (2020-2021)

Tο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ», είναι το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κατοικιών, που αποτελεί το διάδοχο σχήμα των προγραμμάτων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», με συνολικό προϋπολογισμό που ανέρχεται περίπου στα 900 εκατ. ευρώ.

Ο σχεδιασμός του Προγράμματος λαμβάνει υπόψη την ολοκληρωμένη προσέγγιση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα και έχει ως στόχο:

  • τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτηρίων και των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου
  • την εξοικονόμηση κόστους για τους πολίτες, τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης και άνεσης καθώς και, της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών κατά τη χρήση των κτηρίων αυτών
  • την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.

Το Πρόγραμμα συνίσταται στην παροχή κινήτρων για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενίσχυσης της ενεργειακής αυτονομίας στον οικιακό κτηριακό τομέα, με στόχο τη μείωση των ενεργειακών αναγκών και της κατανάλωσης συμβατικών καυσίμων, στο πλαίσιο της μετάβασης σε ένα «Έξυπνο Σπίτι».

Το Πρόγραμμα αφορά σε κτήρια που διαθέτουν οικοδομική άδεια ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία και των οποίων οι ιδιοκτήτες πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Ειδικότερα, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε (5) κατηγορίες κινήτρων, στις οποίες οι Ωφελούμενοι εντάσσονται ανάλογα με το εισόδημά τους. Επίσης, προβλέπονται  κίνητρα για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σε πολυκατοικίες. (Μάθε περισσότερα)

Προγενέστερα προγράμματα

Το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ» σχεδιάστηκε σε συνέχεια του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» της προγραμματικής περιόδου 2007-2013, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την ενεργειακή αναβάθμιση πλέον των εξήντα χιλιάδων κατοικιών.

Ο σχεδιασμός του Προγράμματος λαμβάνει υπόψη την ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα και έχει ως κύριο στόχο
-τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτιρίων
-των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου
-την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος. (Μάθε περισσότερα)

Exoikonomokatoikonthessaloniki- All rights reserved

 Follow us: